Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum niet op zijn gemak in de spits

19 juli 2010 11:36

Mario Been was zaterdag wel te spreken over hoe Georginio Wijnaldum de spitspositie invulde en diepte bracht in het spel. Zelf liet Wijnaldum in het Algemeen Dagblad weten het op die positie absoluut niet naar zijn zin te hebben, evenmin als rechtsbuiten waar hij vorig seizoen veel speelde. "Ik speel het liefst achter de spitsen, maar ik doe natuurlijk wat mijn trainer me vraagt."

Wijnaldum raakte in het duel tegen Barendrecht lichtgeblesseerd. "Ik zag hem in een ooghoek komen, dacht er nog op snelheid met de bal langs te kunnen, maar hij raakte me vol op mijn dijbeen. Die spier doet nu behoorlijk pijn, maar ik hoop er toch niet meer dan een paar dagen last van te hebben. "




Tags

wijnaldum gemak barendrecht dijbeen evenmin invulde ooghoek spier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki