Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog zo'n 10.000 kaarten; Kom naar De Kuip!

31 oktober 2001 08:13

Verslaggever: RvN

Er zijn nog zo'n 10.000 kaarten beschikbaar voor het duel tussen Feyenoord en Spartak moskou, vanavond om 20.45 uur in De Kuip. Er zijn geen kaarten meer te koop via Ticketbox, maar wel bij de klantenservice van Feyenoord vanaf 9.00 uur. Het cruciale duel belooft een absoluut spektakel te worden. O.a. met een optreden van lee Towers vooraf en acties van TIFO zal de sfeer weer optimaal zijn.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de wedstrijd tegen de Russen. Feyenoord moet en zal de derde plaats bereiken en daarmee kwalificatie voor de UEFA Cup. Alleen winst of een klein gelijkspel (0-0 of 1-1) is voldoende voor plaatsing. Daarvoor kan de behoorlijk gehandicapte ploeg alle steun gebruiken. Wij roepen dan ook iedereen op die in de gelegenheid is om naar Rotterdam te komen en Feyenoord naar de derde ronde van de UEFA Cup te schreeuwen.

Meer op




Tags

kuip uefa belooft gehandicapte klantenservice kwalificatie lee russen spartak ticketbox tifo towers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda