Transparent
Inloggen
Sluiten

Dinamo Moskou over verhuur Smolov en samenwerking met Feyenoord

15 juli 2010 23:10

De technisch directeur van Dinamo Moskou reageerde in Rusland op de melding van Feyenoord over het rondkomen van de huur van Fedor Smolov. 'We hadden de laatste dagen nog een onenigheid over de financiën, maar we hebben een acceptabele oplossing voor beide partijen kunnen regelen. Het is een overeenkomst voor een jaar, maar beide clubs hebben de mogelijkheid om deze na een half jaar te beëindigen. Beenhakker heeft aangegeven dat de club kan dienen als basis om talenten verder te laten groeien. We hopen dat onze talenten zich kunnen laten zien in de Nederlandse competitie en de nodige Europese ervaring opdoen." Volgens de technisch directeur gaat de overeenkomst officieel op 1 augustus in. Of dat invloed heeft op zijn inzetbaarheid daarvoor is nog onduidelijk. Volgens andere berichten in Rusland is hij vandaag namelijk al naar Rotterdam gevlogen.

ProSports Management, het bureau dat Fedor Smolov vertegenwoordigd, heeft een actieve rol gespeeld in de transfer en zegt de overgang (al dan niet deels) gefinancierd te hebben. Ze hopen dat Fedor Smolov, die moeite had om door te breken, op deze manier kan doorbreken en dat andere talenten hem zullen volgen.




Tags

smolov dinamo rusland acceptabele beenhakker gevlogen huur onenigheid prosports

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda