Feyenoord wint met 3-0 van SC Feyenoord

10 juli 2010 15:01

Feyenoord heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen de amateurs van SC Feyenoord met 3-0 gewonnen. Het duel werd gespeeld over slechts 2 maal 20 minuten vanwege de warmte. Voor rust zetten Luigi Bruins en Karim El Ahmadi Feyenoord op 2-0. Na rust zorgde Bahia met een kopbal uit een hoekschop voor de 3-0.

1-0 Bruins ('6)
2-0 El Ahmadi ('19)
3-0 Bahia ('36))

Er waren tussen de 15.000 en 20.000 Feyenoord fans in De Kuip aanwezig.

Uitgebreid wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

Opstelling Feyenoord eerste helft: Van Dijk, Fernandez, De Vrij, Bahia, De Cler, Bruins, El Ahmadi, Auassar, Schaken, Castaignos, Cabral [update]
Opstelling Feyenoord tweede helft: Van Dijk, Fernandez, De Vrij, Bahia, Martins Indi, Van Haaren, Biseswar, Mokotjo, Wijnaldum, Schaken, Castaignos