Transparent
Inloggen
Sluiten

Been wil Hofland en De Cler graag behouden

28 juni 2010 19:17

Tegenover Voetbalprimeur.nl heeft Mario Been laten weten dat er zich nog geen club gemeld heeft voor spelers van Feyenoord. En daar is de coach wel blij mee. "Ik heb Leo gesproken en er heeft zich nog geen club gemeld voor een speler." Ook spelers waarvan gezegd werd dat Feyenoord wel openstaat voor een vertrek, Kevin Hofland en Tim de Cler, wil Mario Been graag houden. "Ik heb liever niet dat zij weggaan. Voor de club is dat misschien interessant wanneer je kijkt naar hun salaris, maar het zijn jongens die ervaring meebrengen. Dus ik wil ze liever niet kwijt. Ik hoop dat deze selectie intact blijft. Verder moet je hopen dat alles fit blijft en heel blijft."




Tags

cler hofland leo meebrengen tim voetbalprimeur weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda