Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson baalt van persoonlijke hetze

25 juni 2010 21:29

Jon Dahl Tomasson liet een dag na de uitschakeling op het WK weten de smeercampagne van het Deense TV2 tegen zijn persoon zat te zijn. Volgens hem is de zender al veel langer bezig met een persoonlijke hetze tegen hem. De Deen kreeg veel kritiek omdat hij al twee jaar niet scoorde in het nationale elftal. Uiteindelijk deed hij dat gisteren vlak voor tijd van de penaltystip wel, al scheurde hij daarbij een bovenbeenspier. In Denemarken werd hij in een verkiezing uitgekozen tot slechtste speler van de Denen. Volgens analist Flemming Povlsen is de kritiek op zijn spel logisch, omdat hij op het WK geen goed niveau haalde. Hij had daarbij nog een tip voor Tomasson. 'Als je niet tegen de kritiek kan en het Deens elftal meer frustratie bij je oplevert dan plezier, dan moet je erover nadenken om te stoppen.' Zover wil de Deen echter nog niet gaan. Hij zou graag nog twee jaar door willen.




Tags

tomasson hetze bovenbeenspier dahl denemarken flemming jon penaltystip povlsen smeercampagne tip uitgekozen zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.414 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki