Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Fred levert Feyenoord niets op'

20 juni 2010 00:18

Overal op internet wordt vandaag bericht dat Feyenoord nog een behoorlijk bedrag tegemoet kan zien komen als gevolg van de transfer van Fred voor 7 miljoen naar Napoli. We kregen ook veel vragen waarom we dit niet plaatsten. Het bericht lijkt echter uit de lucht gegrepen. De aanvaller kwam nooit voor Feyenoord uit. Als gevolg van een samenwerking met America MG bezat de club ooit wel zijn transferrechten. 90% van die rechten verruilde Feyenoord voor Magrao. Voor de overige 10% profiteerde het erg goed toen Fred de overstap maakte naar Olympique Lyon. Dat gaf de club recht op een bedrag tussen de 1 en 1,5 miljoen euro. In 2007 werd nog bekend dat Feyenoord naar de FIFA stapte om dat bedrag te claimen. Daar is vervolgens overigens weinig meer over vernomen in de media. Met de verkoop aan Lyon werd ook het 10% deel van Feyenoord verkocht. Ondertussen vertrok Fred na vier jaar Olympique Lyon naar Fluminense. Volgens berichten vandaag zou hij bij Napoli getekend hebben. Dat is inmiddels overigens nadrukkelijk ontkend door Napoli. Wel wordt de interesse bevestigd, maar zegt de club nog te onderhandelen over de transfersom van naar verluidt 7 miljoen euro. Feyenoord lijkt geen aanspraak te kunnen maken op een opleidingsvergoeding omdat Fred op een stage na nooit voor Feyenoord uitkwam.




Tags

lyon napoli aanspraak bezat claimen fifa fluminense lucht magrao opleidingsvergoeding stage stapte uitkwam vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave