Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord mag slechts vijf spelers bij Excelsior stallen

18 juni 2010 18:12

Volgens de richtlijnen van de KNVB mag Feyenoord slechts vijf spelers bij Excelsior stallen. Dat is het gevolg van de promotie van Excelsior, waardoor beide ploegen nu in dezelfde competitie uitkomen. Volgens de huidige selecties heeft Feyenoord zeven spelers bij Excelsior gestald. Beenhakker in het Algemeen Dagblad: "Maar die kwestie gaat pas spelen aan het einde van de voorbereiding. Feyenoord kan de komende tijd geen zaken doen op de transfermarkt, we richten ons volledig op de jeugd. Alles is onder voorbehoud. Naar verwachting pas ergens in de tweede helft van juli beslissen we definitief welke speler waar komt te voetballen. En alles volgens de regels van de KNVB"

Een mogelijke uitweg is om spelers gratis te laten gaan en bij Excelsior onder contract te nemen. Dat is al gebeurd met Kaj Ramsteijn en Norichio Nieveld.




Tags

excelsior stallen knvb beenhakker gestald kaj kwestie nieveld norichio promotie ramsteijn uitweg voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave