Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Wonderen groot twijfelgeval voor woensdag

28 oktober 2001 19:43

Verslaggever: RvN

Kees van Wonderen heeft zich in de ziekenboeg gevoegd na de wedstrijd tegen Fc Utrecht. De verdediger moest al na een half uur geblesseerd uitvallen en werd vervangen door Gyan. Op dit moment is de ernst van zijn blessure nog onduidelijk, maar zijn meespelen aanstaande woensdag tegen Spartak is hoogst onzeker. En dat komt Van Marwijk slecht uit omdat hij al een reeks blessuregevallen in zijn selectie heeft.

Morgen wordt Bosvelt weer in De Kuip verwacht en dat zal bekeken moeten worden hoe snel hij hersteld van zijn griepaanval. Ook Bonaventura Kalou zal morgen getest worden en dan moet blijken of hij zich dinsdag weer bij de ploeg kan voegen. Van Hooijdonk (geschorst) en Van Haaren zijn er sowieso niet bij.

Tomasson zal even moeten afwachten of hij een terugslag krijgt van de wedstrijd van zondag, maar wordt nu wel inzetbaar geacht aankomende woensdag.

Meer op




Tags

wonderen blessuregevallen bonaventura bosvelt griepaanval gyan haaren hooijdonk kalou kuip marwijk spartak tomasson utrecht ziekenboeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda