Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: De Kuip om meerdere redenen geen optie bij eerste training

14 juni 2010 20:18

Feyenoord meldt op de officiële website dat de eerste training om meerdere redenen niet in het stadion wordt afgewerkt, zoals hier en daar werd geopperd als optie.

Allereerst vindt er dan groot onderhoud plaats aan het veld. Dit is nodig om te zorgen dat er ook komend seizoen in De Kuip een perfecte grasmat komt te liggen. Het veld van Stadion Feijenoord werd afgelopen seizoen gekozen tot het beste van Nederland.

Andere redenen waarom voor de training Varkenoord verkozen werd boven het stadion zijn de kosten en de sfeer. De charme en het unieke van de eerste training is dat de spelers zeer dicht op het veld naar de verrichtingen van de selectie kunnen kijken. Dit is in de Kuip niet voor elkaar te krijgen. Bovendien geven de toeschouwersaantallen uit het verleden aan dat op de eerste trainingsdag van Feyenoord gemiddeld net iets meer dan 10.000 toeschouwers uitkomen. Een indrukwekkend aantal uiteraard, waar het gros van de andere eredivisieclubs in de verste verte niet aan komt, maar niet genoeg om een eerste training in de Kuip tot een sfeervol geheel te kunnen maken.




Tags

kuip gros nederland onderhoud sfeervol toeschouwersaantallen trainingsdag varkenoord verte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.151 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg