Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst wordt stagiair bij Jong Oranje

1 juni 2010 07:38

Giovanni van Bronckhorst gaat na de zomer Cor Pot assisteren als coach van Jong Oranje. Van Bronckhorst in De Telegraaf: "Het was al de bedoeling dat ik een paar dagen in de week met Feyenoord 1 zou meelopen en de trainers van de A1 zou assisteren. Maar nu krijg ik ook de kans bij Jong Oranje. En die grijp ik met beide handen aan. Het is ideaal om het vak te leren en ervaring op te doen."

"Omdat dat elftal de toekomst van het Nederlandse voetbal is. Het is een goede lichting. Jong Oranje maakt in de groep met Spanje een reële kans om naar het EK te gaan. En dat is niet niks. Ik ken veel jongens, omdat ik met ze of tegen ze heb gespeeld. Nu zal ik ervaren hoe het is om niet tussen die spelers, maar aan de andere kant te staan."

Lees gehele interview: De Telegraaf




Tags

jong oranje bronckhorst stagiair telegraaf meelopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.687 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda