Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft virtueel aan top na overwinning

28 oktober 2001 15:02

Verslaggever: RvN

Feyenoord won zondagmiddag in de Kuip toch wel verrassend ruim met 4-0 van FC Utrecht. Daardoor blijft Ajax op gelijke hoogte met Ajax. De ploeg heeft wel 3 punten achterstand op de koploper, maar heeft nog een wedstrijd te goed. In de eerste helft kwam Feyenoord al op voorsprong door een doelpunt van Feyenoord spits Pierre van Hooijdonk. Elmander die na een uur spelen Ono kwam vervangen verdubbelde de score twee minuten na zijn invalbeurt. Pierre van Hooijdonk scoorde 10 minuten later zijn tweede goal van de wedstrijd en stelde daarmee de zege van Feyenoord definitief veilig. De spits van Feyenoord liet zich in deze wedstrijd absoluut gelden en scoorde ook nog zijn derde treffer. Daarmee achterhaalde hij Tomasosn met 7 doelpunten op de ranglijst voor topscorers.

Meer op




Tags

hooijdonk virtueel achterhaalde elmander kuip ono tomasosn topscorers utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda