Transparent
Inloggen
Sluiten

Ledenaantal Het Legioen stabiel gebleven

27 mei 2010 19:34

Tijdens het Supportersoverleg onlangs heeft Feyenoord aangegeven dat het ledenaantal van Het Legioen afgelopen seizoen stabiel is gebleven. Op dit moment is het ledenaantal 26.300. Het afgelopen seizoen heeft de club zich in plaats van groei gefocust op behoud van het ledenaantal. Volgens commercieel directeur Koevermans zijn de ideeën achter Het Legioen goed, maar heeft de lancering te vroeg plaatsgevonden. Feyenoord blijft het een belangrijk instrument vinden de fans beter bij de club te betrekken, naast de extra inkomsten.

Feyenoord.nl heeft notulen van het Supportersoverleg, waarin vele zaken aan de orde komen inmiddels online (pdf) geplaatst.


Tags

ledenaantal legioen supportersoverleg behoud betrekken instrument koevermans lancering notulen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat ahmadi arnesen beek beraad bodegom botteghin bundesliga conteh dickie diemers dirkteur fer hamburg hanegem investeringsmaatschappijen kampioensschap karim kuip linssen pauli petrovic ramesoe realist schelvis senesi toegevoegde twente varkenoord