Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk over keuze Vlaar weg te sturen

27 mei 2010 19:14

Bert van Marwijk liet tijdens de persconferentie weten dat een de keuze voor de centrale verdedigers uiteindelijk nauwelijks een keuze was. "Vlaar is vijf weken geleden bij Feyenoord geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Daar heeft hij tijdens ons trainingskamp nog last van gehad. Hij was ook nog nerveus. Bovendien is hij opnieuw geblesseerd geraakt."

In De Telegraaf liet Ron Vlaar na zijn blessure al weten vrede te hebben met een noodgedwongen vertrek. "Tijdens mijn vakantie zal ik snel de knop omzetten. Na mijn ernstige knieblessure had ik niet durven hopen, dat ik zo'n goed jaar zou spelen, met de voorselectie voor Oranje als bekroning. Ik weet van waar ik ben gekomen en zie mijn voorselectie als een geweldige stimulans hard door te blijven werken."




Tags

vlaar marwijk bekroning knop noodgedwongen omzetten oranje ron stimulans telegraaf trainingskamp vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.493 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda