Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar hoopt op wonder

26 mei 2010 07:33

Verslaggever: K

Ron Vlaar liet in De Telegraaf weten nog te hopen op een wondertje voor wat betreft selectie voor het WK. De verdediger vreest dezelfde blessure opgelopen te hebben die hem een paar weken geleden aan de kant hield.

"Het kostte me even tijd om mijn weg te vinden, had in het begin en beetje het gevoel dat ik op mijn tenen liep, maar het ging elke training beter. Dan is dit natuurlijk echt een domper. Als ik niet in de definitieve selectie zit, zal ik de eerste dagen stuk zitten. Want als je er zo dichtbij bent, wil je naar het WK ook, natuurlijk. Maar tijdens mijn vakantie zal ik snel de knop omzetten. Na mijn ernstige knieblessure had ik niet durven hopen dat ik zo'n goed jaar zou spelen, met de voorselectie voor Oranje als bekroning. Al hoop ik nog op een wondertje."




Tags

vlaar wonder wondertje bekroning knop omzetten oranje ron telegraaf tenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave