Transparent
Inloggen
Sluiten

'Veel jonge spelers in voorbereiding een kans geven'

22 mei 2010 16:44

Mario Been liet weten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen veel jonge spelers de kans te willen geven bij het eerste elftal. Enerzijds gebeurt dat noodgedwongen omdat de meeste gelden die bij een eventuele transfer worden opgehaald naar de tekorten terugvloeien. 'Maar we willen ook niet weer dezelfde fout maken als met Aleksandar Ignjatović,' aldus Been die wil voorkomen de spaarzame financiele mogelijkheden in te zetten voor posities waar eigenlijk goede jeugdspelers al op de deur kloppen.

De kans lijkt groot dat Feyenoord bij een vertrek van Vlaar dan ook geen vervanger haalt, maar rekent op het duo De Vrij en Schenkeveld.




Tags

aleksandar enerzijds ignjatovic noodgedwongen schenkeveld spaarzame tekorten terugvloeien vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki