Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

27 oktober 2001 12:29

Verslaggever: RvN

Feyenoord speelt zondagmiddag in De Kuip tegen het altijd aansprekende FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad staat momenteel op de vijfde plaats op de ranglijst. het belooft een kraker te worden en er worden dan ook zeer vol bezoekers verwacht in De Kuip. Feyenoord sprak zelfs de hoop uit dat de wedstrijd uitverkocht geraakt. Let overigens op dat de klok zaterdagnacht een uur wordt teruggezet, de wedstrijd begint om 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Temmink.

Feyenoord heeft een reeks blessureproblemen, al zaterdag op de laatste training nog moeten blijken welke spelers zondag in actie kunnen komen. Daarvoor later vandaag meer vanuit De Kuip. Bij de Rotterdammers ontbreken in ieder geval Ramon van Haaren, Van Gobbel en Tininho. Het meespelen van Tomasson is hoogst onzeker, waarschijnlijk zal hij niet in actie komen, ook met het oog op de wedstrijd tegen Spartak Moskou. Ook het meespelen van de Pool Rzasa, Kalou en Bosvelt is onzeker. De laatste kampte met een griepaanval en miste daardoor vrijdag de training.

Bij FC Utrecht zijn weinig probleemgevallen. Gluscevic en Touzani moeten zaterdag nog een test ondergaan om te bekijken of ze fit genoeg zijn om zondag mee te kunnen spelen tegen Feyenoord.


[later meer]

Meer op




Tags

utrecht kuip voorbeschouwing belooft blessureproblemen bosvelt gluscevic gobbel griepaanval haaren kalou kraker pool probleemgevallen rzasa spartak temmink teruggezet tininho tomasson touzani zaterdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave