Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: 'Emerton wil geen vertrek forceren'

26 oktober 2001 23:23 - TeamTalk

Verslaggever: RvN

Zoals bekend is er van verschillende clubs concrete interesse voor Brett Emerton. De Australische rechterflankspeler heeft altijd al laten weten dat het zijn droom is te mogen spelen in de Premier League. Aan het forceren wil Emerton echter niet eens denken zo liet zijn zaakwaarnemer Simon Konstantinidis weten tegen de Engelse voetbalwebsite TeamTalk. 'Hij heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en een eventuele transfer is een zaak van de club. Hij respecteert hun wensen en niet van plan een transfer te forceren als de club het daar niet mee eens is.' aldus Konstantinidis tegen TeamTalk.

De verwachting in Engeland is echter dat Feyenoord bij een Europese uitschakeling wel open zou staan voor een transfer van Emerton bij een goede aanbod.

Meer op TeamTalk




Tags

emerton konstantinidis teamtalk australische brett engeland rechterflankspeler respecteert simon voetbalwebsite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda