Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlaag Ajax brengt weer een glimlach; hoop op terugkomst Tomasson en Kalou

25 oktober 2001 19:33

Verslaggever: RvN

Feyenoord kwam woensdag redelijk gelaten terug uit Munchen. De selectie had eigenlijk al rekening gehouden met de nederlaag en die kwam dan ook niet zo hard aan als die tegen Praag. Na de forse nederlaag van Ajax kon er vandaag in de Kuip bij enkele revaliderende spelers zelfs weer een gulle glimlach vanaf. De ploeg staat immers ondanks de door sommige genoemde crisis nu gewoon weer in verliespunten op gelijke hoogte met koploper Ajax. Een goede uitgangspositie dus in de Nederlandse competitie.

Tomasson en Kalou werken beiden toe naar de wedstrijd tegen Fc Utrecht. Of zij de wedstrijd zullen halen is op dit moment nog niet zeker, maar beiden zijn hoopvol.

Meer op




Tags

glimlach kalou tomasson hoopvol kuip praag revaliderende uitgangspositie utrecht verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment