Transparent
Inloggen
Sluiten

Schet tekent bij RKC Waalwijk

8 mei 2010 05:07

RKC Waalwijk heeft zich verzekerd van de diensten van rechterspits Mitchell Schet. De 22-jarige voormalig jeugdinternational komt over van Feyenoord waar hij in 2008 debuteerde in het eerste elftal. Wanneer Schet de medische keuring goed doorloopt, tekent hij in Waalwijk een verbintenis dat hem voor de duur van twee seizoenen aan RKC Waalwijk verbindt.

Mitchell Schet startte dit seizoen bij Excelsior om in de winterstop terug te keren naar Feyenoord. Bij de Kuipclub kwam hij dit seizoen tot twee optredens in de hoofdmacht. De aanvaller, die verschillende vertegenwoordigende elftallen doorliep, heeft indruk gemaakt op directeur voetbalzaken Mohammed Allach: “Mitchell is een talentvolle speler. Een speler met specifieke aanvallende kwaliteiten. Hij koppelt snelheid aan een sterke individuele actie. Wij zijn zeer content met het aantrekken van deze jongen.”




Tags

schet rkc allach excelsior keuring koppelt kuipclub optredens rechterspits verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.663 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment