Transparent
Inloggen
Sluiten

Been hoopt ook trots te kunnen zijn op publiek

5 mei 2010 16:12

Mario Been keek in De Telegraaf vooruit naar de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax. Hij deed daarbij opnieuw een beroep op het publiek "Het moet in De Kuip een echte voetbalhappening worden. De ploeg heeft alle positieve energie van de supporters nodig om de achterstand van 0-2 goed te maken. Ons publiek zal zich massaal van de goede kant moeten laten zien. Op negatieve leuzen of ander wangedrag zit niemand te wachten."

"Het is al erg genoeg dat we bij bekerwinst niet op de Coolsingel kunnen worden gehuldigd. Want juist daar doe je het voor. Dat is het ultieme feestje voor elke echte Feyenoorder. Het is heel vervelend dat een relatief klein groepje dat onmogelijk maakt in Rotterdam. Wanneer is dat nu eens afgelopen?"

Hij beseft zich dat hij en zijn spelers een voorbeeldfunctie hebben. "Maar dat betekent natuurlijk niet dat wij er tegen Ajax donderdag geen mannelijke wedstrijd van mogen maken. Ik ga niet tegen mijn spelers zeggen dat ze niet vies mogen worden, of dat ze niet mogen protesteren of geen slidings mogen maken. We zullen er alles aan doen om de beker in De Kuip te houden. Maar ook als het niet lukt, hoop ik dat we trots op ons publiek kunnen zijn."

Meer: De Telegraaf




Tags

kuip telegraaf bekerfinale bekerwinst beroep coolsingel leuzen protesteren slidings vies voetbalhappening voorbeeldfunctie wangedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda