Feyenoord moet nog aan de bak na 3-1 nederlaag

23 oktober 2001 22:39

Feyenoord is er in Munchen niet in geslaagd om minimaal een punt mee te nemen. De ploeg ging uiteindelijk met een 3-1 nederlaag naar huis. Daardoor staat Feyenoord op gelijke hoogte met Spartak Moskou. beide ploegen hebben 2 punten waardoor de laatste wedstrijd in de Kuip beslissend wordt. Spartak Moskou heeft nu een beter doelsaldo waarbij een identieke uitslag als in Moskou, 2-2, niet meer voldoende is voor Feyenoord. De Rotterdammers moeten winnen danwel een klein gelijkspel (0-0, of 1-1) behalen.

Na een eigen doelpunt van Van Gobbel bracht uitblinker Elmander de stand na 25 minuten op gelijke hoogte. Daarvan kon Feyenoord maar kort genieten. Santa Cruz zette Bayern 5 minuten later weer op voorsprong. Lang kon Feyenoord de illusie bewaren nog langszij te kunnen komen. In blessuretijd wist Santa Cruz de wedstrijd definitief in het voordeel van Bayern te beslissen via de zijn tweede goal.

1. Bayern M?nchen 5-11 (13- 5)
2. Sparta Praag 5-11 (10- 2)
3. Spartak Moskou 5- 2 (6-14)
4. FEYENOORD 5- 2 (5-13)