Transparent
Inloggen
Sluiten

Spartak Moskou behaalt punt tegen Sparta Praag

23 oktober 2001 20:43

Verslaggever: RvN

Spartak Moskou heeft thuis gelijkgespeeld tegen Sparta Praag. In Moskou eindigde het duel dinsdag in 2-2. De Russische ploeg leidde met de rust met 2-1. Sparta Praag was al zeker van de volgende ronde, maar voldeed aan haar sportieve plicht en maakte in de laatste minuut nog de gelijkmaker. Dat zou een heel duur punt kunnen worden in de strijd om de derde plaats en daarmee UEFA kwalificatie.

Zowel Feyenoord als Spartak Moskou hebben nu namelijk twee punten, Feyenoord heeft de wedstrijd tegen Bayern Munchen (vanavond) en Spartak Moskou thuis nog te goed. Als Feyenoord tegen Bayern Munchen verliest dan is de strijd nog volledig open en zal de winnaar van de laatste wedstrijd zich kwalificeren voor de UEFA Cup.

Meer op




Tags

spartak praag sparta bayern behaalt uefa kwalificatie plicht voldeed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda