Transparent
Inloggen
Sluiten

Sup.ver. wil snel af van ban

21 maart 2000 21:49 - Supportersvereniging

Verslaggever: RvN

De supportersvereniging van Feyenoord heeft laten weten dat het na de wedstrijd tegen Olympique Marseille af wil van de ban van Feyenoord supporters voor uitreizen, zoals die opgelegd is door Jorien van den Herik. De ban was opgelegd vanwege de dreiging van een schorsing door de UEFA wegens problemen met Feyenoord supporters bij internationale wedstrijden.

'We hebben al te veel historische wedstrijden moeten missen', zegt manager supportersbeleid Ton Strooband. 'Als de businessclub steeds op de tribune zit en de gewone fan niet, dan houdt het op.' De Feyenoord Supportersvereniging will bij een eventuele kwartfinale in de Champions League weer gewoon naar uitwedstrijden kunnen met de supporters en zal dat verzoek ook indienen bij Van den Herik.

Inmiddels gingen veel supporters al mee naar lazio Roma en worden er nog meer verwacht in Marseille alwaar Feyenoord de cruciale wedstrijd speelt in de tweede ronde.

Aan de kaartverkoop zal het niet liggen. In Marseille is weinig interesse voor de wedstrijd. Kaarten zijn er genoeg te koop aan de kassa, ook voor Rotterdammers. Er gaan dan ook geruchten dat er vele honderden supporters van feyenoord zullen afreizen naar Marseille.

Meer op Supportersvereniging




Tags

ban marseille herik sup supportersvereniging alwaar businessclub dreiging gewone jorien kassa lazio roma strooband supportersbeleid ton uefa uitreizen will

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki