Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord strijdt nog voor beter Europees ticket

28 april 2010 18:46

Verslaggever: K

Voor Feyenoord staat nog niet vast welk Europees ticket de club krijgt. Indien Feyenoord zondag alsnog als vierde weet te eindigen (dan moet de ploeg zelf winnen van Heerenveen en zal AZ niet mogen winnen van PSV in Alkmaar) dan krijgt de ploeg het beste Europa League ticket. De ploeg stroomt dan in in de laatste voorronde van de Europa League, de zogenoemde playoffs op 19 en 26 augustus.

Indien Feyenoord vijfde blijft, dan staat er naast de beker volgende week ook nog een beter Europees ticket op het spel. Bij winst van de beker gaat de ploeg als bekerwinnaar ook naar de EL playoffs. Bij verlies van de bekerfinale zal de ploeg als nummer vijf van de competitie instromen in de derde kwalificatieronde. Die staat voor 29 juli en 5 augustus op het programma.

Als verliezend finalist zou Feyenoord het slechtste Europese ticket krijgen, de huidige vijfde plek betekent een beter ticket (twee voorrondes) en zal daardoor automatisch worden toegewezen.




Tags

playoffs alkmaar bekerfinale heerenveen kwalificatieronde voorronde zogenoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.522 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave