Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB voorzitter prijst daadkracht directie Feyenoord

21 april 2010 19:36

Verslaggever: K

KNVB-preses Michael van Praag heeft woensdag zijn waardering uitgesproken voor het krachtdadige beleid van Feyenoord ten aanzien van het wangedrag onder de eigen aanhang. "Ik hoop dat dit kordate optreden een voorbeeld is voor andere clubs", aldus Van Praag op Telegraaf.nl.

De clubleiding van Feyenoord legde maandag meteen aan twaalf supporters een stadionverbod op voor het verstoren van de training. Zij waren op basis van camerabeelden snel geïdentificeerd. De directie liet weten dat de komende weken verder zal worden gezocht naar personen die zich schuldig hebben gemaakt aan het overtreden van de gedragsregels in en rond De Kuip.

Van Praag: "In het kader van het programma Sportiviteit en Respect heb ik afgelopen weekeinde nog eens herhaald dat een grote verantwoordelijkheid ligt bij de clubbestuurders als we praten over het uitbannen van ongewenst gedrag op en rond de voetbalvelden. Feyenoord heeft de boodschap goed begrepen en heeft veel moeite gedaan de identiteit van de indringers te achterhalen en hen passend te straffen. Daar ben ik zeer tevreden over."




Tags

knvb praag daadkracht prijst aanhang camerabeelden clubbestuurders gedragsregels geidentificeerd herhaald identiteit indringers kader kordate krachtdadige kuip michael ongewenst overtreden preses sportiviteit stadionverbod telegraaf uitbannen voetbalvelden wangedrag weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda