Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson, Zoetebier, Rzasa en Leonardo mee naar Munchen, Kalou niet

21 oktober 2001 23:57

Verslaggever: RvN

Een selectie van grote omvang is gisteren afgereisd naar Munchen. Feyenoord heeft een aantal twijfelgevallen meegenomen, waaronder Tomasson, Rzasa en Zoetebier. De kans dat Tomasson in actie komt lijkt nihil, al is er nog een kleine hoop dat de Deense aanvaller op tijd fit geraakt. Meer hoop is er voor de Poolse linksback Rzasa en keeper Zoetebier. Zij zullen vandaag en morgen behandeld worden en dan zla op het laatste moment bekeken worden welke spelers fit genoeg zijn.

Bonaventura Kalou haakte zaterdag in het duel tegen AZ af met een blessure en is thuis gelaten. het wordt onmogelijk geacht dat hij het duel tegen de Duitsers nog zal halen.

Feyenoord kampt daardoor met zoveel blessures en afwezigen dat het besloot een enorme selectie mee te nemen naar Munchen. O.a. Korneev en L?mi maken deel uit van de selectie. Daarbij zit ook de Braziliaan Leonardo die afgelopen zaterdag nog op de tribune zat. De linkeraanvaller is uit vorm en heeft momenteel absoluut het vertrouwen niet meer van Van Marwijk, mede als gevolg van het gedrag van de grillige Braziliaan. Van Marwijk kan door de huidige blessuregolf echter niet meer om hem hen.

Meer op




Tags

rzasa tomasson zoetebier kalou leonardo braziliaan marwijk blessuregolf bonaventura grillige haakte korneev linkeraanvaller omvang twijfelgevallen zla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda