Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest van koploper: 2-0

18 april 2010 16:37

In een vreemde wedstrijd heeft Feyenoord uiteindelijk met 2-0 verloren van koploper FC Twente. Een deel van de fans was daar erg blij mee.

Na een rustige en gelijkopgaand begin kreeg FC Twente in het tweede deel van de eerste helft een duidelijk overwicht. Feyenoord miste de echte wil om te winnen. Mulder hield zijn doel lang schoon, maar moest uiteindelijk toch toezien hoe N'Kufo de 1-0 kon maken vlak voor rust.

Na rust liet Feyenoord eigenlijk geen moment zien dat de ploeg er echt voor voor wilde gaan. Halverwege de tweede helft kwam FC Twente daarom op 2-0. Stoch tekende voor de tweede treffer. Daarna kabbelde het duel naar het einde met nog kansen voor Bruins en Fer. Het zou echter bij 2-0 blijven.




Tags

twente bruins fer gelijkopgaand kabbelde kufo mulder schoon stoch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki