Transparent
Inloggen
Sluiten

Miedema: 'pas in januari onderhandelingen over Tomasson'

21 oktober 2001 19:45

Verslaggever: RvN

Jon Dahl Tomasson's zaakwaarnemer Miedema liet tegen Italiaanse media weten dat er pas in januari onderhandeld zal worden met geinteresseerde club sover een overgang van Tomasson. Hij liet dit weten naar aanleiding van de berichten dat er al een akkoord was gesloten met AC Milan over een transfervrije overgang aan het einde van het seizoen. Dat is volgens de zaakwaarnemer van Tomasson onzin, al bevestigde hij wel de interesse van o.a. Milan.

Het lijkt voor de hand te liggen dat Tomasson aan het einde van het seizoen bij Feyenoord zal vertrekken. De Deen is transfervrij en weigert tot nu toe alle initiatieven om tot een verlenging van zijn contract te komen bij Feyenoord. Er is dan ook weinig fiducie bij de Rotterdammers dat dat alsnog zal gebeuren. Vanaf januari mag Tomasson zonder medeweten van Feyenoord onderhandelen met andere clubs over een transfer aan het einde van het seizoen.

Meer op




Tags

tomasson miedema milan dahl fiducie jon medeweten onzin sover verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda