Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord legt zich neer bij beslissing KNVB

15 april 2010 15:52

Verslaggever: K

Op Feyenoord.nl laat Eric Gudde weten dat Feyenoord zich neer zal leggen bij de beslissing van de KNVB de finale in twee duels te laten spelen. "Ook in het overleg van donderdagmorgen hebben we ons nog zeer hard gemaakt voor één wedstrijd en extra kaarten voor de Feyenoord-supporters. We zijn dus ook teleurgesteld dat het sportieve reglement nu eenmalig gewijzigd wordt, maar Feyenoord erkent dat de KNVB het recht heeft om deze stap te zetten. Bovendien is het nog altijd beter dan de opties die anders actueel waren geworden zoals een finale zonder publiek of helemaal geen finale. Vanwege de maatschappelijke verantwoordelijkheid die ook wij als voetbalclub dragen, leggen we ons nu neer bij het besluit om de finale over twee wedstrijden te spelen. Laten we er in gezamenlijkheid voor zorgen dat het na vandaag weer over voetbal gaat en dat het bekerseizoen toch een schitterend slot krijgt. Geluk bij sportief ongeluk is dat nu in elk geval zeker een kleine 40.000 Feyenoord-supporters straks de beslissende wedstrijd hier in De Kuip kunnen bijwonen."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

knvb bekerseizoen gezamenlijkheid gudde kuip ongeluk reglement slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.687 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda