Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: al 28.000 seizoenkaarten verkocht

15 april 2010 13:20

Verslaggever: K

Feyenoord.nl meldt dat ondanks alle discussie over de prijsverhoging en de verplichte extra wedstrijden er inmiddels al bijna 28.000 seizoenkaarten zijn verkocht voor volgend seizoen. Dat is zo’n 2000 meer dan vorig jaar rond dezelfde tijd. "Onze supporters zijn enorm trouw, dat zien we maar eens bevestigd", aldus commercieel directeur Mark Koevermans op de officiele website. "Men toont begrip voor de voor de club noodzakelijke prijsverhoging en laat zien onverminderd achter Feyenoord te staan. Daar zijn we ontzettend blij mee."

Mario Been in een reactie: "Het is geweldig dat we ons ook komend seizoen weer verzekerd weten van zo’n groot aantal vaste supporters. Hoe meer, hoe beter, want een volle Kuip is voor veel clubs een onneembare vesting en zo hoort het ook. Dat zo veel supporters nu alweer verlengd hebben en er bovendien veel nieuwe mensen bij zijn gekomen, is voor de spelers en mij een steun in de rug."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

prijsverhoging koevermans kuip onneembare onverminderd trouw vesting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter sildenafil slot timber twente wehave wieffer yoda