Transparent
Inloggen
Sluiten

Het TIFO-shirt: ¨We hebben 'm!!¨ (40 jaar Europacup I)

15 april 2010 07:09

Op 6 mei 1970 schreef Feyenoord voetbalgeschiedenis door als eerste Nederlandse club de Europacup I te winnen. Het is dan nu 40 jaar geleden dat Feyenoord in San Siro, Celtic uit Glasgow versloeg. Het TIFO-team van de Feyenoord Supportersvereniging, dat oog heeft voor het verleden, wil de helden van toen eren met een actie te houden op de Noordzijde. De voorbereidingen hiervoor zijn dan ook inmiddels in volle gang. Ter gelegenheid van deze actie heeft het TIFO-team, in samenwerking met de FSV, een schitterend T-shirt ontworpen. Deze is gebaseerd op de bliksemeditie van de voormalige krant Het Vrije Volk.

Door dit shirt te bestellen heeft u niet alleen een eenmalig collectors-item, maar ook een mooie herinnering aan het feit dat het 40 jaar geleden is dat Feyenoord de Europacup I heeft gewonnen. Daarnaast draagt u bij aan de financiering van de TIFO-actie ter ere van onze helden.

Voor € 12,50 (inclusief verzendkosten) kunt u dit shirt online bestellen via de webshop. Het is ook te koop voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord tegen Heerenveen. De verkooppunten zijn: Varkenoord of voor de deur bij het kantoor van de FSV aan de Marathonweg.




Tags

tifo europacup fsv bliksemeditie celtic collectors financiering glasgow heerenveen herinnering kantoor marathonweg noordzijde ontworpen san siro supportersvereniging varkenoord verkooppunten verzendkosten voetbalgeschiedenis webshop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki