Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: zo snel mogelijk Europees voetbal veilig stellen

13 april 2010 23:03

Verslaggever: K

Op Feyenoord.nl liet Mario been weten dat de doelstelling van Feyenoord is om zo snel mogelijk Europees voetbal definitief veilig te stellen. Bij winst tegen Sparta is dat definitief het geval. "Wij moeten daarom onze resterende wedstrijden maar naar één ding kijken en dat is zorgen dat we zo snel mogelijk de letters EC achter onze naam krijgen. Dat was vanaf het begin van het seizoen de doelstelling. Nu we daar dichtbij zijn, moeten we het ook afmaken. Daarbij is het heel belangrijk dat we de vierde plaats vasthouden, zodat we niet al in juli voorrondes voor de Europa League hoeven te spelen."




Tags

letters sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda