Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB waarschuwt voor (door)verkoop kaarten

12 april 2010 19:25

De KNVB heeft een waarschuwing gedaan omtrent kaarten voor de bekerfinale die illegaal worden aangeboden. De KNVB benadrukt dat alle kaarten voor de KNVB bekerfinale op naam verkocht worden.

Dit geldt voor alle bezoekers: van supporters tot sponsors, van medewerkers tot genodigden. Bij het stadion vindt een 100% identiteitscontrole plaats. Dit betekent dat iedereen met een toegangskaart voor de KNVB bekerfinale zich moet identificeren bij de ingang van het stadion. Komt de naam op de kaart niet overeen met de naam op het identiteitsbewijs, dan wordt de toegang tot het stadion geweigerd.




Tags

knvb bekerfinale waarschuwt genodigden identificeren identiteitsbewijs identiteitscontrole illegaal sponsors toegang toegangskaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda