Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bekerfinale vanaf volgend seizoen in twee wedstrijden'

11 april 2010 15:15

Verslaggever: K

Tegenover RTV Rijnmond liet Michael van Praag, voorzitter van de KNVB weten dat de finale van het toernooi om de KNVB-beker vanaf 2011 mogelijk in twee wedstrijden wordtgespeeld. 'De KNVB wilde ook Feyenoord en Ajax in twee duels laten strijden om de beker, maar dat wilde Feyenoord niet,' aldus Van Praag. Van Praag liet verder weten het zeer te betreuren dat de finale op 25 april mogelijk in een niet uitverkochte Kuip wordt gespeeld. 'Als het aan mij ligt, proberen we daar nog iets aan te doen. Maar dat is vooral de verantwoordelijkheid van de sectie betaald voetbal,' zegt Van Praag.




Tags

praag knvb bekerfinale kuip michael rijnmond sectie wordtgespeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wieffer