Transparent
Inloggen
Sluiten

31 maart alleen tweede helft Feyenoord-Vitesse

30 maart 2010 07:16

De KNVB heeft besloten dat de afgelopen weekend wegens noodweer onderbroken wedstrijd Feyenoord-Vitesse volgende week woensdag 31 maart uitgespeeld zal worden om 20:00. De bond gaat hiermee in tegen de wens van Feyenoord om ook de eerste helft over te spelen, omdat de fans anders voor slechts 45 minuten moeten komen opdraven op een doordeweekse dag. De Stadionclub is hierover teleurgesteld.

De wedstrijd zal uiteraard hervat worden met de 1-1 tussenstand, die zaterdagavond op het bord stond. Ook de gele kaarten blijven staan en de beide teams zullen in principe met dezelfde selectie de tweede helft moeten ingaan.

Fans die afgelopen zaterdag bij Feyenoord-Vitesse waren kunnen met hetzelfde kaartje volgende week woensdag De Kuip binnen voor de tweede helft.




Tags

vitesse bord kaartje knvb kuip noodweer onderbroken opdraven stadionclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment