Transparent
Inloggen
Sluiten

Schenkels reageert op berichtgeving over contacten met Beenhakker

29 maart 2010 22:46

Verslaggever: K

Eerder vanavond pikte Feyenoord Netwerk vanuit Oostenrijkse media het bericht op dat Schenkels met Beenhakker gesproken zou hebben over Daniel Sikorski en Jimmy Hoffer. Tegenover Radio Rijnmond reageerde Schenkels inmiddels op de berichtgeving, waarin gesteld werd dat Schenkels Beenhakker tipte over het tweetal. "Beenhakker kende die spelers allang, hij heeft mij maanden geleden al gebeld om te vragen wat ik van die spelers vond. Het verhaal dat ik Beenhakker getipt zou hebben komt bij spelersmakelaars in Oostenrijk vandaan. Die doen dat wel vaker sinds ik ook als analist voor de Oostenrijkse televisie werk. Maar het klopt wel dat ik af en toe contact heb met Been en Beenhakker en ze soms advies geef over spelers uit Oostenrijk."




Tags

beenhakker schenkels oostenrijk getipt hoffer jimmy pikte rijnmond sikorski spelersmakelaars tipte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda