Transparent
Inloggen
Sluiten

Commissie Supporterszaken brengt Rotterdamse aanvoerdersband terug

25 maart 2010 17:12 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

Op initiatief van de Commissie Supporterszaken, een volwaardig onderdeel van de Supportersvereniging welke zich o.a. bezighoudt met zaken die te maken hebben met de clubcultuur, is de originele groen-wit-groene aanvoerdersband teruggekeerd. Dit seizoen was deze knalrood of knalgeel.

Een herkenbaar clubcultuur, nu en in de toekomst, is immers van groot belang. Het in stand houden van tradities is immers bepalend voor de uitstraling van de club. Vooral in een tijdperk waar de invloed van de commercie en de waan van de dag toeneemt. Tradities zitten hem in grote, maar ook in kleine zaken, zoals de aanvoerdersband in dit geval aldus de Supportersvereniging op haar website.

Meer op Supportersvereniging




Tags

supporterszaken supportersvereniging bezighoudt commercie groen herkenbaar knalgeel knalrood originele tijdperk toeneemt uitstraling volwaardig waan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris