Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson wil nog niet vooruitkijken naar 2011

24 maart 2010 18:39

Verslaggever: K

In het blad Sportweek liet Jon Dahl Tomasson weten nog niet vooruit te willen kijken naar 2011 als zijn contract afloopt. "Poeh, zo ver kijk ik nog niet vooruit. Ik heb het hier prima naar mijn zin en sluit hier graag mijn loopbaan af, maar ik ga nu nog niet nadenken over de financiële voorwaarden van een eventueel nieuw contract. Dat ga ik volgend jaar maar eens doen, als Feyenoord dan tenminste nog met me door wil. En als ik nog door wil, want misschien wordt het volgende seizoen wel mijn laatste. Ik heb geen idee hoe ik er over een jaar voor sta. Nu heb ik nog genoeg motivatie. Zolang ik me goed voel, wil ik doorgaan. En dan het liefst hier."

Of hij dan bereid is om geld in te leveren, zoals de andere spelers moeten? De deen gaf aan dat hij dat al heeft gedaan bij zijn komst naar Feyenoord. "Ik had bij andere clubs veel meer kunnen verdienen dan hier. Je wilt niet weten hoeveel salaris ik na mijn transfer van Villarreal naar Feyenoord heb ingeleverd. Geld is in deze fase van mijn carrière niet meer zo belangrijk."

Meer: Sportweek




Tags

tomasson sportweek vooruitkijken blad dahl jon motivatie poeh villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave