Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van Dijk wil alleen verlengen als hij een echte kans krijgt'

16 maart 2010 20:14

Verslaggever: K

Rob van Dijk wil zijn aflopende contract bij Feyenoord alleen verlengen als hij komende zomer een kans krijgt om volgend seizoen eerste doelman te worden, zo meldt het blad Sportweek. Inmiddels hebben de partijen een eerste onderhoud gehad, deze week volgt een tweede. "Fysiek voel ik me in staat om er nog een jaartje aan vast te plakken, maar het is ook belangrijk voor mijn motivatie om te weten wat Feyenoord met me wil. Wat ik ervan vind dat de trainer door wil met Darley als eerste keeper? Ik zeg daar niks over, anders gooi ik misschien mijn eigen glazen in. Laat mij nu eerst maar het gesprek met Feyenoord aangaan. En dan zien we wel of we eruit komen."

Meer: Sportweek




Tags

dijk sportweek blad darley glazen motivatie onderhoud plakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.515 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment