Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Tomasson valt mee; Meespelen woensdag onzeker

14 oktober 2001 17:02

Verslaggever: RvN

Feyenoord's topscorer Jon Dahl Tomasson heeft in het duel tegen FC Groningen een blessure opgelopen. Hij moest al na een kwartier na de kant met een enkelblessure. De Deen is direct naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Dar bleek dat de blessure toch wel meeviel. Hij heeft lichte schade aan het kapsel van zijn enkel opgelopen. Of hij woensdag al weer volledig hersteld is, is op dit moment nog niet te zeggen. Als Tomasson tegen Praag niet mee kan doen is de Japanner Ono normaal gesproken zijn vervanger op de nummer 10 positie.

Tomasson werd gisteren op de topscorers ranglijst al achterhaald door Van der Vaart. Beiden hebben nu 7 keer gescoord dit seizoen.

De Deen speelde overigens zijn 200ste wedstrijd in zijn profloopbaan. Veel geluk bracht hem dat dus niet.

Meer op




Tags

tomasson dahl dar enkelblessure groningen jon kapsel ono praag profloopbaan topscorer topscorers vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.539 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer