Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 2-4 van Roda JC

7 maart 2010 14:30

Feyenoord blijft goed presteren in Kerkrade. Dit keer won Feyenoord met 2-4 van Roda JC. Cisse (2), Bruins en Makaay waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord.

Feyenoord moest het doen zonder de geblesseerden Van Dijk en Tomasson, maar dat leek de ploeg niet te deren. De ploeg kwam al snel op een 0-1 voorsprong. Eerst mistte Bruins nog, maar Cisse was wel scherp voor de 0-1. Roda JC kwam vervolgens met ten man te staan door een vroege rode kaart voor Vormer, die Fer de weg belette.

Na een uur spelen verdubbelde Sekou Cisse de score voor Feyenoord. Roda JC kwam via Yulu Matondo terug in de wedstrijd. Bahia stond niet op te lette en stond de tegengoal toe. Feyenoord raakte daar echter niet van van slag. De ploeg liep via doelpunten van Bruins (uit een assist van Cisse) en Makaay uit naar 1-4.

In de slotfase kwam ook Feyenoord nog met tien man te staan toen Darley uit zijn goal kwam en een aanvaller pakte. Hij moest er met rood vanaf, waarna Roda JC via Bodor de eindstand op 2-4 zette.




Tags

roda cisse bruins makaay bahia belette bodor darley deren dijk fer geblesseerden kerkrade lette matondo tomasson vormer yulu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment