Spectaculaire 2-3 zege op FC Groningen

28 februari 2010 16:27

Feyenoord heeft in een spectaculaire wedstrijd met 2-3 gewonnen van FC Groningen. Daar waar Feyenoord vorige week in blessuretijd punten verloor, deed de ploeg dat nu via een schot van Ron Vlaar.

In de eerste helft waren er op het hele slechte veld in Euroborg weinig open kansen voor beide ploegen. Daardoor was de ruststand van 0-0 een logische.

Na rust was het Bahia die opnieuw in Groningen scoorde. Hij zette Feyenoord op 0-1. FC groningen ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Via de counter profiteerde Feyenoord daarvan. De goal kwam uiteindelijk op naam van Tomasson.

FC Groningen kwam in de slotfase terug van 0-2 naar 2-2 via Matavz en Granqvist. Vlaar kon wellicht wat tegen de verhouding in met een enorme pegel in blessuretijd alsnog de 2-3 binnenschieten.