Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoene? onderneemt geen actie na 'messen-incident'

11 oktober 2001 20:22

Verslaggever: RvN

Op het gooien van attributen op het veld na, bleef alles rond Feyenoord-Bayern Munchen betrekkelijk rustig. Toch trok juist het geval waarbij een mes op het veld gegooid werd alle aandacht vandaag. In Duitsland leek alleen daarvoor nog aandacht, waarbij Feyenoord's naam weer even door het slijk ging. De club 'waar men dit soort supportersonlusten gewend is' zal weer een zware straf tegemoet kunnen zien van de UEFA, aldus het Duitse Handelsblatt.

Bayern-Manager Uli Hoene? wilde in ieder geval nauwelijks ingaan op het incident.'Bayern Munchen zal geen stappen ondernemen' aldus de manager 'dat is de zaak van de scheidsrechter om de UEFA over dit soort dingen in te lichten.'Hij liet vervolgens echter wel weten dat als dit soort incidenten daadwerkelijk bedreigend worden voor de spelers er afgesproken is om met het gehele team van het veld te stappen.

Meer op




Tags

bayern hoene messen onderneemt uefa attributen duitsland handelsblatt ondernemen slijk supportersonlusten uli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda