Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessures voor Fer en De Guzman

20 februari 2010 13:07

Verslaggever: K

Feyenoordtraining.nl meldt dat Mario Been in de aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag twee twijfelgevallen in de selectie heeft, Leroy Fer en Jonathan de Guzman. Beide spelers trainden bijna de gehele training apart van de groep. De Guzman sloot 15 minuten voor tijd weer aan bij de groep, maar Fer hield het voor gezien en zocht de kleedkamer op.

Luigi Bruins werd op de plaats van Fer gezet en niet zoals verwacht Denny Landzaat. Landzaat gaf zelf tegenover Feyenoordtraining.nl aan dat hij niet in de basis zal staan zondag. Onder toeziend oog van Leo Beenhakker straalde de selectie scherpte uit en was het gedreven in de afronding op de goal.

Foto's laatste training: Feyenoordtraining.nl




Tags

fer guzman feyenoordtraining landzaat afronding beenhakker bruins foto jonathan leo luigi scherpte straalde toeziend twijfelgevallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda