Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Cisse ontkent schuld van schoeisel

16 februari 2010 13:24

Verslaggever: K

De zaakwaarnemer van Sekou Cisse ontkent in De Telegraaf dat de oorzaak van de voetblessures bij het schoeisel liggen, omdat hij dan aan beide voeten last zou moeten hebben en niet alleen aan zijn rechtervoet. "Hij heeft een ontsteking aan de grote teen van zijn rechtervoet. Daar hebben ze nu in het ziekenhuis drie injecties in gezet. Het is wel zo dat de schoenen strak zitten, maar dat komt doordat Sekou zoals veel Afrikaanse jongens lang op blote voeten heeft gevoetbald en daardoor brede voeten heeft gekregen. Nike heeft echter geen schoenen voor zulke voeten. Bovendien vindt Sekou het juist prettig om met strak zittende schoenen te spelen, omdat hij dan een beter contact met de bal heeft. Met de kleur van de schoen heeft dit in ieder geval niks te maken."




Tags

cisse schoeisel rechtervoet strak blote injecties nike schoen teen telegraaf voetblessures

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.647 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki