Transparent
Inloggen
Sluiten

Spanning loopt op in Rotterdam

10 oktober 2001 16:48

Verslaggever: RvN

Uren voor de wedstrijd kun je de spanning in Rotterdam voelen oplopen voor de Champions League wedstrijd tegen Bayern Munchen. Op het station komen steeds meer uitgedoste Feyenoord fans aan en in het centrum voel je een gezonde spanning hangen. Enkele duizenden Rotterdamse fans zijn nu al aanwezig in de stad en kunnen niet wachten tot het gaat beginnen. De sfeer is goed al is het vertrouwen op een goede afloop wat minder dan normaal. Duitsers werden tot nu toe niet aangetroffen in het centrum van de stad.

Ook in het stadion is alles al voorbereid op het treffen tegen de Duitsers. Het TIFO sfeerteam heeft alle voorbereidingen getroffen. Met hulp van de supporters zullen de geplaatste megabanners en letters garant staan voor het begin van een prachtige voetbalavond. Helaas is de Kuip bij lange na niet uitverkocht, en dat blijft uiterst merkwaardig voor een Champions League wedstrijd tegen Bayern Munchen.

Meer op
Tags

bayern aangetroffen duizenden garant kuip letters megabanners sfeerteam station tifo uitgedoste uren voetbalavond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.119 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow brussel carranza dtk gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts milambo oranje paixao priske slot smal socrates stengs timber transferzomer trauner ueda wieffer yoda zerrouki