Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: spelers op hun favoriete plaats

9 oktober 2001 14:20

Verslaggever: RvN

Twee spelers van Feyenoord, te weten Rzasa en Tomasson, moeten woensdag uitkijken om niet tegen een onnodige gele kaart op te lopen. Zij hebben er al een staan en zullen bij hun tweede geschorst worden voor de volgende wedstrijd. Uiteraard is Van Gobbel voor morgen geschorst wegens zijn rode kaart (2xgeel) tegen Sparta Praag. Bayern Munchen is nog vrij van gele kaarten.

Uit de training van vanmorgen bleek dat Van Marwijk doorborduurde op het gisteren genoemde systeem met Emerton op het middenveld en Collen als vervanger van hem op de rechtsbackplaats. Vermoedelijke opstelling: Zoetebier, Collen, Van Wonderen, De Haan, Rzasa, Emerton, Bosvelt, Tomasson, Paauwe, Kalou en Van Hooijdonk. Voorin lijken Kalou en Van Hooijdonk het gewenste tweemans aanvalsduo te gaan vormen. Met deze opstelling komen eigenlijk alle spelers op hun favoriet plaats te staan, met uitzondering van Rzasa misschien wiens voorkeur eerder naar een aanvallender plaats op de linkerflank uitgaat.

Meer op




Tags

rzasa collen emerton hooijdonk kalou tomasson aanvalsduo bayern bosvelt doorborduurde gobbel haan linkerflank marwijk paauwe praag rechtsbackplaats sparta tweemans uitkijken wonderen xgeel zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda