Feyenoord wint met 0-1 in Waalwijk

4 februari 2010 21:52

Feyenoord heeft het duel tegen hekkensluiter RKC Waalwijk gewonnen. In een moeizaam duel won Feyenoord met 0-1. Tomasson zorgde voor het enige doelpunt.

De eerste helft was van een erg matig niveau. RKC kon nauwelijks iets bieden en Feyenoord had moeite om het spel te maken tegen RKC. Tot kansen leidde het dan ook nauwelijks.

Na rust veranderde dat. Binnen drie minuten haalde Tomasson prachtig uit waarmee hij Feyenoord op 0-1 zette. Feyenoord kreeg kansen op de 0-2. Omdat die uitbleef ging RKC in de slotfase zowaar nog geloven dat er iets te halen viel. Nadat Landzaat uitviel met rood in de slotfase moest Feyenoord de laatste minuten doorkomen met tien man. Dat lukte uiteindelijk ondanks een offensiefje vrij gemakkelijk.