Transparent
Inloggen
Sluiten

Imposante lijst afwezigen Bayern Munchen

8 oktober 2001 22:32

Verslaggever: RvN

De Duitsers kennen grote personele problemen in aanloop naar het duel tegen Feyenoord. Effenberg, Jeremies, Scholl, Jancker, Zickler, Kovac en Link is het imposante lijstje van geblesseerden bij de Duitsers. Verdediger Robert Kovac is nog een twijfelgeval.

Coach Hitzfeldt liet weten zich op de sportieve zaken te willen concentreren en het feit dat er zoveel spelers afwezig zijn even terzijde te laten. Concentreren op het sportieve is moeilijk als er zoveel gebeurt in de wereld, aldus Hitzfeldt, waarbij hij uiteraard doelt op de aanvallen op Afghanistan en de dreiging van terrorisme in de wereld. 'We zullen in de toekomst met angst moeten leven'.

De coach van Bayern Munchen rekent op een alles of niets poging van Feyenoord omdat alleen een overwinning Feyenoord helpt in de race om een van de twee eerste plaatsen.

Meer op




Tags

bayern imposante hitzfeldt kovac afghanistan dreiging effenberg geblesseerden jancker jeremies poging scholl terrorisme terzijde zickler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda